Urządzenia i Akcesoria
Bizcochos de soletilla
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
36 unidades
Składniki
-
6 claras de huevo
-
1 pellizco de sal
-
6 yemas de huevo
-
150 g de azúcar
-
180 g de harina de repostería
-
1 cucharada de azúcar vainillado
-
2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
1.8 g
Kalorie
213 kJ /
51 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Medias noches
1 godz. 20 min
Almíbar básico
10 min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 godz. 20 min
Crema pastelera
10 min
Magdalenas
1 godz.
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Panettone con chocolate y naranja
3 godz. 20 min
Coquitos
50 min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 godz.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 godz. 15 min
Magdalenas de nata
1 godz.