Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 20 g de azúcar
- 70 g de mantequilla en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6911 kJ / 1653 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 11.6 g
- Tłuszcz
- 127.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Crema de mantequilla
5 Min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Macarons
2 godz. 30 min
Red velvet cake
5 Std.
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min