Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 hoja de gelatina
- 30 g de zumo de lima
- 100 g de azúcar
- 16 tiras de piel de lima (solo la parte verde de 3 limas)
- 2 huevos
- 30 g de zumo de limón
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 7838 kJ / 1875 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 102.8 g
- Tłuszcz
- 154.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10min
Calissons (Mazapán con fruta glaseado)
24u.
Glaseado blanco
5 Min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Tarta versátil para celebrar
4h
Tarta fondant
5 godz. 30 min
Crema de mantequilla
5 Min
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3h 10min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10min
Crema de limón (Lemon curd)
25min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h