Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Syrup
-
raw sugar330 g
-
water370 g
-
honey1 tbsp
-
cinnamon quill1
-
ground cardamom1 tsp
-
dried fennel seeds1 tsp
-
orange zest only, no white pith1
Cake
-
salted butter softened, plus extra to grease190 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus an extra 2 tbsp to decorate280 g
-
raw sugar170 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs3
-
full cream milk60 g
-
white vinegar1 tbsp
-
self-raising flour220 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
581 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
3430.6 kJ /
819.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
110 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marble cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Butterfly cakes
1h
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Easy coconut cake
1h 45min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Coconut butter cake
1h
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Apple tea cakes
1h 10min
Apple and date cake
1h 30min