Pistachio cake
TM6 TM5 TM31

Pistachio cake

4.5 (8 ocen)

Składniki

Syrup

  • 330 g raw sugar
  • 370 g water
  • 1 tbsp honey
  • 1 cinnamon quill
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 1 orange, zest only, no white pith

Cake

  • 190 g salted butter, softened, plus extra for greasing
  • 280 g shelled unsalted pistachio nuts, plus 2 tbsp for decorating
  • 170 g raw sugar
  • 1 orange, zest only, no white pith
  • 3 eggs
  • 60 g full cream milk
  • 1 tbsp white vinegar
  • 220 g self-raising flour
  • 120 g plain flour
  • 1 tsp baking powder

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3447.6 kJ / 820.9 kcal
Białko
14.8 g
Węglowodany
99.6 g
Tłuszcz
41.2 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Błonnik
5.7 g
Sód
554.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy