Urządzenia i Akcesoria
Mango and labne slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz.
16 portions
Składniki
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
105.1 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spooktacular snow cones
10 min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Pecan pie cheesecake cups
35 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Pork and prawn dumplings
55 min