Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian gluten-free pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 slices
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil to grease
-
white rice70 g
-
water250 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
gluten free plain white flour plus extra to dust (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
pizza sauce3 tbsp
-
cheddar cheese grated100 g
-
ham50 g
-
pineapple pieces to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
219.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
390.6 kJ /
93.4 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
Brak ocen
High protein brownies
20 min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 godz.
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Pumpkin Chai Latte
20 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Quick strawberry dessert
5 min