Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian gluten-free pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 slices
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil to grease
-
white rice70 g
-
water250 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
gluten free plain white flour plus extra to dust (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
pizza sauce3 tbsp
-
cheddar cheese grated100 g
-
ham50 g
-
pineapple pieces to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
219.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
390.6 kJ /
93.4 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Rum balls
35 min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.