羊肉片汤

羊肉片汤

3.5 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 大白菜 切块
    150 克
  • 1000 克
  • 枸杞 温水略冲洗
    1 茶匙
  • 红枣
    2 个
  • 羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干
    250 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.7 g
Kalorie 742 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...