Urządzenia i Akcesoria
羊肉片汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
大白菜 切块150 克
-
水1000 克
-
枸杞 温水略冲洗1 茶匙
-
红枣2 个
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干250 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.7 g
Kalorie
742 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny