Urządzenia i Akcesoria
三鲜汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
干肉皮50 克
-
粉丝50 克
-
水 泡发用适量
-
姜 约10克3 片
-
葱 切小段2 根
-
油10 克
-
水1200 克
-
肉丸100 克
-
新鲜黑木耳 切小朵20 克
-
鹌鹑蛋50 克
-
大白菜 洗净沥干,切段100 克
-
蛋饺 约5个100 克
-
鱼丸100 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
809.2 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
1186 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny