三鲜汤

三鲜汤

3.4 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 干肉皮
    50 克
  • 粉丝
    50 克
  • 泡发用
    适量
  • 约10克
    3 片
  • 切小段
    2 根
  • 10 克
  • 1200 克
  • 肉丸
    100 克
  • 新鲜黑木耳 切小朵
    20 克
  • 鹌鹑蛋
    50 克
  • 大白菜 洗净沥干,切段
    100 克
  • 蛋饺 约5个
    100 克
  • 鱼丸
    100 克
  • 约2-3克
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 809.2 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 1186 kJ / 283.8 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...