红豆沙

3.8 131 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
1000 克

Składniki

  • 红豆 泡水8小时后沥干(见要诀),约为600克
    300 克
  • 900 克
  • 或自制猪油
    50 克
  • 红糖
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1000 克

Sód 107 mg
Białko 59.9 g
Kalorie 8696.9 kJ / 2078.6 kcal
Tłuszcz 51.5 g
Błonnik 33.3 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 333.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...