Urządzenia i Akcesoria
红烧肉卤鹌鹑蛋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
鹌鹑蛋250 克
-
水 淹没鹌鹑蛋即可适量
-
油25 克
-
姜3 片
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
带皮五花肉 切3×3厘米块,焯水备用450 克
-
水400 克
-
糖40 克
-
生抽30 克
-
蚝油10 克
-
料酒10 克
-
老抽15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1090.9 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
2844.5 kJ /
680.5 kcal
Tłuszcz
55.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋佳宴
10 Przepisów
Chiny
Chiny