红烧肉卤鹌鹑蛋

红烧肉卤鹌鹑蛋

4.7 114 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 鹌鹑蛋
    250 克
  • 淹没鹌鹑蛋即可
    适量
  • 25 克
  • 3 片
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 带皮五花肉 切3×3厘米块,焯水备用
    450 克
  • 400 克
  • 40 克
  • 生抽
    30 克
  • 蚝油
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 老抽
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1090.9 mg
Białko 28.2 g
Kalorie 2844.5 kJ / 680.5 kcal
Tłuszcz 55.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...