Urządzenia i Akcesoria
蓬松甜面包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 块
Składniki
-
含盐牛油 切丁 (2 公分),额外准备刷油用60 克
-
水300 克
-
干酵母粉10 克
-
细砂糖60 克
-
高筋面粉 (面包粉)400 克
-
面粉100 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
147 mg
Białko
4 g
Kalorie
661 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy