番茄蛋汤

番茄蛋汤

4.6 135 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 番茄 切大块
    330 克
  • 650 克
  • 5 克
  • 在碗里打散
    2 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 841.4 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 481.5 kJ / 115.1 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...