Urządzenia i Akcesoria
油爆虾
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
姜 切片10 克
-
葱 切段2 支
-
新鲜的虾 中型或小型,剪去须400 克
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
料酒15 克
-
糖30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1585 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
975.1 kJ /
233.1 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny