彩椒炒西兰花

彩椒炒西兰花

4.3 57 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    2 瓣
  • 10 克
  • 西兰花 切小朵
    300 克
  • 红甜椒 切小块
    50 克
  • 黄甜椒 切小块
    50 克
  • 1 茶匙
  • 水 (opcjonalnie) 依个人喜好添加
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 608.2 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 276.3 kJ / 66 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...