Urządzenia i Akcesoria
彩椒炒西兰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜头2 瓣
-
油10 克
-
西兰花 切小朵300 克
-
红甜椒 切小块50 克
-
黄甜椒 切小块50 克
-
盐1 茶匙
-
水 (opcjonalnie) 依个人喜好添加20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
608.2 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
276.3 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手入门
9 Przepisów
Chiny
Chiny