Urządzenia i Akcesoria
肉糜粉条煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
新鲜香菇2 朵
-
肉块,不带筋50 克
-
油10 克
-
蒜头1 瓣
-
姜10 克
-
干辣椒5 克
-
红薯粉条 温水泡发沥干,约360克180 克
-
料酒1 汤匙
-
生抽2 汤匙
-
老抽1 茶匙
-
糖1 汤匙
-
水60 克
-
葱 切段1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.2 g
Kalorie
907 kJ /
216 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
42.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny