炖鱼

炖鱼

3.0 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 鲶鱼 洗净去内脏,切大块(约800克)
    1 条
  • 20 克
  • 蒜头 拍扁
    50 克
  • 京葱 切段
    50 克
  • 切片
    20 克
  • 黄豆酱
    50 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 33.9 g
Kalorie 1631 kJ / 390 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...