Urządzenia i Akcesoria
炖鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
鲶鱼 洗净去内脏,切大块(约800克)1 条
-
油20 克
-
蒜头 拍扁50 克
-
京葱 切段50 克
-
姜 切片20 克
-
黄豆酱50 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.9 g
Kalorie
1631 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny