Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 条 鲶鱼, 洗净去内脏,切大块(约800克)
- 20 克 油
- 50 克 蒜头 ,拍扁
- 50 克 京葱 ,切段
- 20 克 姜 ,切片
- 50 克 黄豆酱
- 30 克 生抽
- 10 克 老抽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1631 kJ / 390 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.6 g