Urządzenia i Akcesoria
杭椒牛柳
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
牛里脊 切成1厘米粗条150 克
-
生抽1 茶匙
-
老抽1 茶匙
-
小苏打¼ 茶匙
-
淀粉2 茶匙
-
油40 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
杭椒 切5厘米的段,用刀背轻轻拍松100 克
-
蚝油1 茶匙
-
料酒1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.3 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny