Urządzenia i Akcesoria
番茄排骨土豆汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 人份
Składniki
-
猪肋排 切成4-5cm块200 克
-
姜2 片
-
葱 切段1 根
-
油10 克
-
番茄 切块120 克
-
番茄沙司30 克
-
水600 克
-
土豆 切块100 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.3 g
Kalorie
1093.3 kJ /
261.3 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意中餐
20 Przepisów
Chiny
Chiny