Urządzenia i Akcesoria
Hand Roll Sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
Rice
-
rice vinegar50 g
-
sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
water1000 g
-
short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
-
nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
-
20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
538.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
519.4 kJ /
124.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate pistachio shake
Brak ocen
Mojito
5 min
Windsor Bread
1 godz. 50 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Dumpling wrappers
1 godz.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Singapore Laksa
55 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.