Urządzenia i Akcesoria
Hand Roll Sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
Rice
-
rice vinegar50 g
-
sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
water1000 g
-
short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
-
nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
-
20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
538.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
519.4 kJ /
124.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Ginger Milk Curd
20 min
Vegan Bolognese
50 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Sambal Brinjal
40 min
Sambal Kangkung
10 min