Urządzenia i Akcesoria
Hand Roll Sushi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
Rice
-
rice vinegar50 g
-
sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
water1000 g
-
short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
-
nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
-
20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
538.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
519.4 kJ /
124.1 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Chopped Asian Salad
20 min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Classic Pancakes
50 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min