Homemade sausages
TM6 TM5 TM31

Homemade sausages

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 4 garlic cloves
  • 750 g boneless pork belly, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 250 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 500 g pork scotch fillet, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 500 g beef chuck steak or gravy beef, untrimmed, cut into pieces (3 cm), partially frozen
  • 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm - see Tips)
  • 60 g water
  • 2 tbsp dried mixed herbs of choice, to taste
  • 2 tsp ground black pepper
  • 1 tbsp sea salt
  • sausage casings (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1410.2 kJ / 337 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
0.6 g
Tłuszcz
29.8 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
340.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy