花椰菜炒雞肉

花椰菜炒雞肉

4.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵
    100 克
  • 15 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 278.5 mg
Białko 16.2 g
Kalorie 777.8 kJ / 185.9 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6476.8 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...