泡菜年糕湯

泡菜年糕湯

4.5 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    4 粒
  • 1000 克
  • 豬里肌肉 切片
    300 克
  • 韓式條狀年糕
    500 克
  • 韓式泡菜
    250 克
  • 韓國辣椒醬
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 切段,可備一些蔥花裝飾用
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.4 g
Kalorie 2021 kJ / 483 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 78.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...