Urządzenia i Akcesoria
泡菜年糕湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭4 粒
-
水1000 克
-
豬里肌肉 切片300 克
-
韓式條狀年糕500 克
-
韓式泡菜250 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
蔥 切段,可備一些蔥花裝飾用2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.4 g
Kalorie
2021 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
78.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
韓式家常料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan