Urządzenia i Akcesoria
薑燒秋刀魚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
薑 切絲20 克
-
薄鹽醬油4 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
秋刀魚 去頭尾,對半切2 條
-
蔥 切蔥花,裝飾用½ 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.245 g
Kalorie
1062 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
19.435 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.995 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KONNICHIWA日本風
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan