薑燒秋刀魚

薑燒秋刀魚

4.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 切絲
    20 克
  • 薄鹽醬油
    4 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 秋刀魚 去頭尾,對半切
    2 條
  • 切蔥花,裝飾用
    ½ 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.245 g
Kalorie 1062 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 19.435 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.995 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...