Urządzenia i Akcesoria
茶香滷雞翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
薑 切片20 克
-
蔥 切段2 枝
-
紹興酒100 克
-
醬油300 克
-
滷包 (約20克),詳見要訣1 包
-
紅茶葉1 茶匙
-
冰糖100 克
-
雞翅450 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.9 g
Kalorie
1991 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan