Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 20 克 薑, 切片
- 2 枝 蔥, 切段
- 100 克 紹興酒
- 300 克 醬油
- 1 包 滷包 ,(約20克),詳見要訣
- 1 茶匙 紅茶葉
- 100 克 冰糖
- 450 克 雞翅
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 41.7 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.3 g