豆芽炒五花

豆芽炒五花

4.3 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 人份

Składniki

  • 五花肉 切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    200 克
  • 韓國辣椒醬
    20 克
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 切段(約3公分)
    25 克
  • 新鮮香菜葉 少許
  • 白芝麻 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 617.2 mg
Białko 12 g
Kalorie 1085.1 kJ / 259.6 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 32.8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...