
Urządzenia i Akcesoria
Hosomaki
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di riso a chicco corto per sushi400 g
-
di aceto di riso50 g
-
di sakè50 g
-
di zucchero20 g
-
di sale2 pizzichi
-
di acqua600 g
-
di alga kombu (opcjonalnie)2 pezzi
-
di alga nori a metà4 fogli
-
di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)150 g
-
di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)100 g
-
di salsa di soia50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
435 kcal /
1820 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
87.6 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Giappone
5 Przepisów
Włochy
Włochy