Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
TM5 TM6

Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 30 g di pomodori secchi sott'olio, ben sgocciolati
  • 2 peperoncini rossi piccanti, freschi
    lub 2 peperoncini secchi piccanti
  • 240 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1 + q.b.
    lub 500 g di farina tipo 0 + q.b.
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
548 kJ / 131 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy