Urządzenia i Akcesoria
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
16 pezzi
Składniki
-
30 g di pomodori secchi sott'olio ben sgocciolati
-
2 peperoncini secchi piccanti2 peperoncini rossi piccanti, freschi
-
240 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g farina tipo 0, + q.b.500 g di farina tipo 1 + q.b.
-
½ cucchiaino di origano secco
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
548 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Pane alle olive
2h 20min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Nodini mediterranei
3h 50min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Filone di sola semola
2h 50min
Treccine al finocchio
3h
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Muffolette
3h
Panini all'olio
3h 10min