Wersje kompatybilne
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 3.16 g
- Węglowodany
- 17.98 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 3.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20 min
Mordisquitos de nuez
1h 45 min
Enroscaditas de cacahuate
1h
Volcán de chocolate
20 min
Pastel de celebración con letras o numeros
2hod.
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3 Std. 15 Min
Pastel tropical
2 Std. 40 Min
Galletas con avena, almendra y chocolate blanco
50 min
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20h
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Pastel de chocolate y almendras
25 phút
NY Cheesecake
1h