Wersje kompatybilne
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 3.16 g
- Węglowodany
- 17.98 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 3.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies sin gluten
45 min
Galletas de almendra
1 Std. 20 Min
Pâte sucrée
55min
Garibaldis de chocolate
50min
Nieve de Piña
10min
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
2 Std. 10 Min
Enroscaditas de cacahuate
1h
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1h 30min
Herraduras de mazapán
1h
Galletas de cocoa decoradas
1 godz. 45 min
Cheesecake con mora azul
5h
Roles de canela
2h 30min