Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 20 g de levadura prensada fresca y un poco más para engrasar el tazón
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de jitomate, maduro, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de hojas de albahaca fresca
- 300 g de mozzarella fresca
- 100 g de jamón cortado en tiras
- 4 huevos
Montaje
- 4 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Rollos suaves para el desayuno
1 godz. 45 min
Rollos de pizza
1h
Palitos de pan crujientes con tocino y queso
35min
Galletas Sarah Bernhardt
14h
Barritas de cereales y miel
30min
Galletas con chispas de chocolate
50min
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Pasta sable
1 Std. 50 Min
Pan de brioche
5 godz.
Roles de canela con glaseado
2j 30 menit