![Salsa al gianduia Salsa al gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/122773_825-162-4540-4540.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di nocciole tostate
- 200 g di cioccolato gianduia a pezzi
- 150 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa al cioccolato
20 Min
Crema gianduia
15min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 25 min
Budino al cioccolato
6h 15min
Sciroppo di cacao
20 Min
Bavarese alle nocciole
6h 40min
Gianduia
20 Min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15min
Smoothie estivo di frutta
15min
Dolcetti di pistacchi di Bronte
50 мин.
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Zucchero vanigliato
72 Std.