Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 87.1 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Cipolle rosse fermentate
96hod.
Infuso freddo al limone e ibisco
2h 30min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Baci di dama calabresi
1 godz.
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1h 20min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Pectina
55 min
Zuppa di pesce misto
40min