![Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ea997cc-f154-4a2f-86fb-2544d2069ab5/Derivates/74b1bb97-ce12-46e6-ad6b-7d5fe0802fd1.jpg)
Wersje kompatybilne
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
- 1 uovo sbattuto
- 250 g di robiola a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 tartufo nero fresco a lamelle
- 3 - 4 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3385 kJ / 809 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 63 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roselline prosciutto e formaggio (senza glutine)
1hod.
Soufflé al formaggio
55min
Flan ai quattro formaggi
1hod.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Soufflé al Castelmagno
55min
Flan di funghi porcini
1hod.
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1hod. 10min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Mousse di salmone e patate
1hod.
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 godz.