Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di foglie di cavolo verza a listarelle (1 cm)
-
100
g di salame chorizo
lub 100 g di salame piccante - 30 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1158.6 kJ / 276.9 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 924.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Colorare le uova di rosso marrone
Brak ocen
Purè di pastinaca e zucca
50min
Cachupa con maiale e fagioli
26h 20 min
Stoccafisso con i porri
50min
Tom Yum Kung
30min
Riso pilaf boliviano
55min
Acquacotta
50min
Ciorba
1hod. 10min
Vichyssoise
6h
Fideuá di polpo
1hod. 10min
Zuppa del nord
1hod. 10min
Riso e porri
30min