Urządzenia i Akcesoria
Purè di manioca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di manioca pelata, lavata e in pezzi (7-8 cm, vedere consiglio)
-
1000 - 1500 g di acqua
-
400 g di latte
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.7 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
82.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Fudge
20 min
Gelato all'avocado
4 godz. 15 min
Dip di tonno
5 min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 godz. 40 min
Purè di pastinaca al profumo di arancia
50 min
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45 min
Pollo all'angolana con arachidi e polenta (Muamba de ginguba)
1 godz. 20 min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Doogh
10 min
Salsa olandese
30 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 godz. 20 min
Pavlova
2 godz. 45 min