Urządzenia i Akcesoria
Fougasse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
4 porzioni
Składniki
-
3 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
-
250 g farina tipo 0 + q.b.
-
250 g di acqua
-
2 ½ g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina di farro
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
2 ½ cucchiaini di sale grosso
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.6 g
Kalorie
1954 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
81.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane di patate
3 godz.
Pane di patate e noci
21 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pizza quattro stagioni
1 godz. 30 min
Spianata sarda
7 godz. 45 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane pugliese
29 godz. 20 min