Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut in halves, cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, and toastedflaked almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 godz. 40 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Paella with kidney beans
55 min
Potato gnocchi
1 godz. 15 min
Creamy pea soup
40 min
Chicken in peach sauce
40 min
Smooth cauliflower soup
50 min