Urządzenia i Akcesoria
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
ripe pears (3-4), peeled, cut in halves, cores removed300 - 400 g
-
dark chocolate, 50% cocoa solids cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
honey1 tsp
-
ground cardamom1 ½ tsp
-
50 g pistachio nuts, unsalted, and toastedflaked almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Steamed rice
25 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Courgette side dish
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Immune Booster
10 min