Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 20 g de jus de citron
- 30 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 90 g de ketchup
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 ailerons de poulet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 878 kJ / 209 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20min
Poulet à la sauce épicée
50min
Roulé de bœuf à la brésilienne
1h 10min
Poulet mariné cuit sur la braise
12h
Penne aux moules
1 Std. 5 Min
Brochettes de boeuf mariné au pesto, miel et bière
1u. 20min
Poulet à l'ail
50min
Poulet rôti farci
1h 50min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3h 30min
Thé à la menthe
25min