
Wersje kompatybilne
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 tranches de mie de pain
- 50 g de lait
- 160 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de persil frais, équeuté
- 50 g d'huile d'olive
- 1 œuf
- 300 g de viande de bœuf hachée
- 4 pincées de sel et 1/2 c. à café de sel
- 7 pincées de poivre moulu
- 500 g de tomates coupées en morceaux
- 400 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 381 kcal / 1604.2 kJ
- Białko
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 40.2 g
- Błonnik
- 4.2 g