Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 152 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce curry
30 min
Œufs farcis
30 min
Pâte d'ail et d'échalote au gingembre
25 min
Mayonnaise d'avocat
15min
Chutney de poivrons au safran
55 min
Sauce napolitaine
1h
Sauce chasseur
35min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 Min
Rillettes de poisson blanc
55 min
Compotée de poivrons
35min
Sauce tomate épicée
25 min
Pesto au basilic XXL
15min