Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 500 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 152 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compotée de poivrons
35min
Ragout de feuilles de citrouille aux crevette (m'boa avec xima)
55min
Sauce au piment doux
10min
Sauce soubise
30min
Beurre au gingembre et citron vert
10min
Sauce cocktail
10min
Mayonnaise aux herbes
15min
Pesto persil-amande
10min
Sauce napolitaine
1u.
Sauce aux câpres
30min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35min
Sauce tomate épicée
25min