
Urządzenia i Akcesoria
Sauce au poivron et piment d'Espelette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
d'oignon rouge coupé en deux100 g
-
gousses d'ail2
-
de poivrons rouges coupés en morceaux500 g
-
de bouillon de légumes½ cube
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de piment d'Espelette2 pincées
-
d'eau50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
36 kcal /
152 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour du poivron
10 Przepisów
Francja
Francja