![Mix di farine per impasti salati (senza glutine) Mix di farine per impasti salati (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46CE64A8-C7AD-47A7-B453-C8DF3AA4415C/Derivates/EF37C63C-759C-44B9-8294-1DAD6A15428F.jpg)
Wersje kompatybilne
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di riso originario
- 250 g di farina senza glutine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 78.6 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pasta frolla (senza glutine)
2hod. 45min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 Min
Pane senza glutine
2hod. 45min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min