Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 uova
- 100 g di gherigli di noci
- 50 g di biscotti di avena
- 150 g di zucchero
- 15 g di Rum
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 10 g di zucchero a velo
- 250 g di mascarpone
- 10 g di caffè solubile
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1210.1 kJ / 289.2 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta all'amaretto con crema
1 Std. 5 Min
Torta zucchine e pinoli
50 Min
Torta di semola mandorle e miele
1 Std. 15 Min
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Crostata di mandorle e ricotta
1h 10min
Torta alle pesche
1h 10min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Torta di ricotta e mele (10-12 mesi)
45 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Torta al cocco
1h
Torta di limone e mandorle
1 godz. 20 min
Torta di mele e nocciole
1h