Spaghetti alla Puttanesca

Spaghetti alla Puttanesca

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porții

Składniki

  • parmezan bucăți (2 cm)
    80 g
  • căței de usturoi
    2
  • chilli roșu, proaspăt jumătăți
    1
  • ulei de măsline extravirgin
    40 g
  • pastă de roșii
    2 linguri
  • capere în oțet scurse, clătite
    1 lingură
  • fileuri de anchois conservat în ulei
    5
  • oregano uscat
    2 prize
  • măsline negre fără sâmburi
    100 g
  • roșii cuburi, din conservă
    400 g
    roșii, bine coapte
  • apă
    850 g
  • paste (ex. spaghetti)
    500 g
  • sare de mare sau după gust
    1 priză
  • piper negru măcinat sau după gust
    1 priză
  • frunze de pătrunjel proaspăt tăiate grosier, pentru garnisit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 17 g
Kalorie 2000 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 96 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...