Sticky Jamaican Ginger Cake
TM6 TM5 TM31

Sticky Jamaican Ginger Cake

4.7 (38 ocen)

Składniki

  • 225 g self-raising flour
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground mixed spice
  • 2 Tbsp ground ginger
  • 110 g unsalted butter, soft
  • 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g crystallised ginger
  • 110 g dark brown muscovado sugar
  • 280 g evaporated milk
  • 110 g golden syrup
  • 110 g treacle
  • 1 medium egg

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1023 kJ / 245 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
36.5 g
Tłuszcz
9.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy