Urządzenia i Akcesoria
Flower Crab Tofu Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
corn starch10 g
-
water325 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
cooking oil20 g
-
blue swimmer crabs (flower crabs) cut and cleaned200 g
-
yellow wine (Hakka glutinous rice wine)40 g
-
tofu cut in cubes (2 cm x 2 cm)200 g
-
salt3 g
-
ground white pepper1 g
-
spring onion chopped foam2 stalks
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.5 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
606.5 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Whitebait fritters
35 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Salmon Miso Soup
30 min
Keralan Fish Curry
30 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Salmon Burger
35 min
Rice Wine Fish Fillet
Brak ocen
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Stir Fried Clams With Basil
Brak ocen