Urządzenia i Akcesoria
Seafood Kimchi Udon Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1475.1 mg
Białko
67.4 g
Kalorie
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
160 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rice Wine Fish Fillet
Brak ocen
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Chicken Estofado
30 min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Brak ocen
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min