Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portion
Składniki
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Braised pork belly
55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min