Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g taro (yam), peeled and cut in chunks
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed (see tips)
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g vegetable oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Sesame Crème
10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min