Urządzenia i Akcesoria
White Radish Pork Rib Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
5 portions
Składniki
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radishes cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154 mg
Białko
17 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Yam Rice
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Rice Wine Chicken
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min