Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken porridge with century egg
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Mapo tofu
15 min
Yam Rice
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Lemon Chicken
25 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stir fried broccoli with carrot
15 min