Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min