Urządzenia i Akcesoria
Tomato-egg soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 portion
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
397 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Soy Milk
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min