Urządzenia i Akcesoria
Sos jajeczny à la majonez
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
4 jajka
-
woda do oznaczenia 1 l
-
100 g jogurtu greckiego100 g śmietany, 18% tłuszczu
-
1 łyżeczka octu
-
25 g musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
307.9 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
383.7 kJ /
91.7 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mieszanka do wypieku chleba pełnoziarnistego z sezamem i makiem
10 min
Wegańskie pomarańczowe rogaliki
3 godz. 20 min
Makaron z pesto z buraka (TM7)
25 min
Zupa krem i pulpety z indyka w sosie
45 min
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1 godz. 55 min
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM6, TM7)
20 min
Buraki z orzechowym sosem miso i sałatką z ziół
1 godz. 10 min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 min
Chrupiący placek ze spiralizowanymi warzywami i serem halloumi (TM5)
1 godz. 10 min
Kwiatowe rogaliki migdałowe
1 godz. 15 min
Lody o smaku sernika z jagodami
13 godz.
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 min