Cakes de thon faciles avec légumes verts et vinaigrette au citron

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 140 g d'haricots blancs, en boîte rincés
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de zeste de citron jaune
  • 1 c. à café d'aneth déshydraté
  • 1 c. à café de menthe déshydratée
  • 1 c. à café d'estragon séché
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 140 g de thon à l'huile en conserve égoutté
  • 80 g de chapelure
  • 4 c. à soupe de mayonnaise
  • 4 c. à soupe de moutarde
  • 2 c. à soupe de miel
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • salade verte pour la garniture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1448.8 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 1620 kJ / 387.2 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...